Ilmoittaudu!

Luontoleikkikerho

4-6-vuotiaille
keskiviikkoisin klo 16:30-17:30
15.1.-29.4.2020
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Kerhon hinta 70 euroa/kevätlukukausi

Luontoleikkikerhossa yhdistyy kuvataide, retket Auroran lähiluonnossa ja leikki!

Teemme luontoretkiemme innoittamana monenlaisia taideteoksia. Opettelemme taidetta elämysten, satujen, mielikuvituksen ja leikillisyyden kautta, luontoa tutkien, hauskaa pitäen sekä yhdessä ihmetellen.

Opettajina on kaksi pätevää kuvataideopettajaa (TaM) ja seikkailutaidepedagogia, Verna Kuntsi ja Satu Sipilä. Satu ja Verna ovat kokeneita ammattipedagogeja, jotka vaalivat lämmöllä kaikkien lasten oikeutta iloon ja onnistumisen kokemuksiin harrastuksissa! Seikkailutaidekoulun kerhot ovat olleet monelle lapselle ensimmäinen viikottainen harrastus ja seikkailutaidepedagogiikassa huomioidaan kaikenlaiset lapset.

VANHAT KERHOLAISET:
Syksyn luontoleikkikerholaisilla on automaattisesti kerhopaikka kevätlukukaudelle, joten uutta ilmoittautumista ei tarvita. Kevätlukukauden maksu tapahtuu ensimmäisellä kerhokerralla. Kerhopaikan voit sähköpostitse perua maksuttomasti 15.12.2019 asti.

UUDET KERHOLAISET:
Avaamme kerhoon kolme lisäpaikkaa! Kevätlukukauden maksu tapahtuu ensimmäisellä kerhokerralla. Kerhon osallistumisen voit perua maksutta 8.1. mennessä.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut osoitteeseen seikkailutaide@gmail.com. Ilmoita lapsen nimi ja ikä sekä huoltajan puhelinnumero. Voit halutessasi myös kertoa jotain lapsesta ja hänen toiveistaan.

Seikkailutaiteen HOP-kerho

1.-6. luokkalaisille
keskiviikkoisin klo 14:30-16:00
15.1.-29.4.2020
Lasten kulttuurikeskus Aurora

Ilmoittaudu osoitteessa:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/3310be2f-8f4d-46a4-884e-3d0a69832018?displayId=Fin1781943

Seikkailutaiteen HOP-kerhossa yhdistyvät leikki, kuvataide ja seikkailuretket!

Kerhossa tutustutaan Lasten kulttuurikeskus Auroran lähiympäristöön leikkien ja löytöretkeillen. Seikkailutaiteessa teemme taideteoksia muun muassa piirtäen, maalaten, valokuvaten, veistäen sekä ympäristötaiteen keinoin. Kerhon painotus on yhdessä tekemisessä, leikillisyydessä ja liikunnallisuudessa, ei niinkään taiteen tekniikoiden opettelussa. Seikkailutaiteilija oppii katsomaan tuttua ympäristöä uudella ja superhauskalla tavalla!

Kerhon opettajina toimivat mestariseikkailijat ja kuvataideopettajat Verna Kuntsi (TaM) ja Satu Sipilä (TaM). Kerho on maksuton.