Ilmoittaudu!

Syysloman seikkailutaidekurssi

Ilmainen taidekurssi 7-11-vuotiaille
Entressen kirjastossa (ja ulkoilua Espoon keskuksessa)
16.-18.10.2019

RYHMÄ 1 TÄYNNÄ!

Tervetuloa Seikkailutaidekoulun syyslomakurssille!
Kurssilla seikkailemme Espoon keskuksessa, leikimme, teemme taideteoksia ja rakennamme urbaanin laavun.
Teoksistamme syntyy yhteinen ulkotaidenäyttely, jonka avajaisia juhlitaan lopuksi.

Opetuskielet:
suomi ja englanti

Missä?
Entressen kirjastossa Jukeboksi-tilassa
(torstain 17.10. vietämme kokonaan ulkoillen)

Koska?
Kurssi kestää kolme päivää: ke 16.10., to 17.10. ja pe 18.10.
Osallistu joko aamu- tai iltapäiväryhmään:
Ryhmä 1. klo 10:00-11:30
Ryhmä 2. klo 12:00-13:30

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu 11.10. mennessä sähköpostilla:
seikkailutaide@gmail.com

Ilmoita osallistujan nimi, huoltajan puhelinnumero ja haluatko ryhmään 1 vai 2.

Kurssin järjestää Espoo Kunsthalle osana OBJEKTI 5.0 -näyttelyä. Espoon kaupunki tukee tapahtumaa.

* * * * * * *

Free art course for children aged 7–11
at Entresse Library (and outdoors in Espoon keskus)
16th – 18th October 2019

Welcome to the autumn course of Seikkailutaidekoulu!
During the course, we will adventure in Espoon keskus, make our own art, play outside, and build an urban lean-to (laavu).
Everyone’s works will be added to our own outdoor art exhibition, and we will have a party opening together at the end.

Teaching languages:
Finnish and English

Where?
Entresse Library’s Jukeboksi space
(we will be outdoors on Thursday, 17th Oct)

When?
The course is on three days:
Wed 16th Oct, Thu 17th Oct, and Fri 18th Oct.
Join either the morning or the afternoon group:
Group 1 at 10:00-11:30
Group 2 at 12:00-13:30
Everyone participating should come on all three days!

Sign up:
Sign up before the 10th of October by email to:
seikkailutaide@gmail.com

Please include in your message: participant’s name, parent’s/carer’s phone number, and the group you prefer (group 1 or group 2)

The course is organised by Espoo Kunsthalle as part of the OBJEKTI 5.0 exhibition, with support from the City of Espoo.

Luontoleikkikerho

keskiviikkoisin klo 16:30-17:30
4.9.-27.11.2019
Lasten kulttuurikeskus Aurora

Luontoleikkikerhossa yhdistyy kuvataide, retket Auroran lähiluonnossa ja leikki!

Teemme luontoretkiemme innoittamana monenlaisia taideteoksia. Opettelemme taidetta elämysten, satujen, mielikuvituksen ja leikillisyyden kautta, luontoa tutkien, hauskaa pitäen sekä yhdessä ihmetellen.

Opettajina on kaksi pätevää kuvataideopettajaa (TaM) ja seikkailutaidepedagogia, Verna Kuntsi ja Satu Sipilä. Satu ja Verna ovat kokeneita ammattipedagogeja, jotka vaalivat lämmöllä kaikkien lasten oikeutta iloon ja onnistumisen kokemuksiin harrastuksissa! Seikkailutaidekoulun kerhot ovat olleet monelle lapselle ensimmäinen viikottainen harrastus ja seikkailutaidepedagogiikassa huomioidaan kaikenlaiset lapset.

Kerhon hinta on 70€. Kerhon osallistumisen voit perua maksutta 21.8. mennessä.

Ilmoittautuminen osoitteeseen seikkailutaide@gmail.com. Ilmoita lapsen nimi ja ikä sekä huoltajan puhelinnumero. Voit halutessasi myös kertoa jotain lapsesta ja hänen toiveistaan.

Seikkailutaiteen HOP-kerho!

TÄYNNÄ!

1.-6. luokkalaisille
keskiviikkoisin klo 14:30-16:00
4.9.-27.11.2019
Lasten kulttuurikeskus Aurora

Seikkailutaiteen HOP-kerhossa yhdistyvät leikki, kuvataide ja seikkailuretket!

Kerhossa tutustutaan Lasten kulttuurikeskus Auroran lähiympäristöön leikkien ja löytöretkeillen. Seikkailutaiteessa teemme taideteoksia muun muassa piirtäen, maalaten, valokuvaten, veistäen sekä ympäristötaiteen keinoin. Kerhon painotus on yhdessä tekemisessä, leikillisyydessä ja liikunnallisuudessa, ei niinkään taiteen tekniikoiden opettelussa. Seikkailutaiteilija oppii katsomaan tuttua ympäristöä uudella ja superhauskalla tavalla!

Kerhon opettajina toimivat mestariseikkailijat ja kuvataideopettajat Verna Kuntsi (TaM) ja Satu Sipilä (TaM). Kerho on maksuton.

Ilmoittautumiseen pääset klikkaamalla tästä!