Ilmoittaudu!

Ryhmä 1. klo 10:00-11:30
Ryhmä 2. 12:00-13:30
Entressen kirjasto

Tervetuloa Seikkailutaidekoulun kesäkurssille! Piirustuspuutarha-kurssilla tutustutaan leikillisesti OBJEKTI 5 -näyttelyyn Espoon keskuksessa, tehdään itse taidetta ja seikkaillaan ulkona! Kurssilaisten teoksista syntyy yhteinen ulkotaidenäyttely, jonka avajaisia juhlitaan lopuksi.

Kurssi järjestetään Entressen kirjastossa Jukeboksi-tilassa. Kurssi on maksuton.

Kurssi kestää kolme päivää, 5.8., 6.8. ja 7.8.
Osallistu joko aamu- tai iltapäiväryhmään:

Ryhmä 1. klo 10:00-11:30

Ryhmä 2. klo 12:00-13:30

Opetuskielet suomi ja englanti. Kurssin järjestää Espoo Kunsthalle osana OBJEKTI 5 -näyttelyä. KulttuuriEspoo tukee tapahtumaa.

Ilmoittaudu 2.8. mennessä sähköpostilla: seikkailutaide@gmail.com. Ilmoita osallistujan nimi, huoltajan puhelinnumero ja haluatko ryhmään 1 vai 2.

Luontoleikkikerho

keskiviikkoisin klo 16:30-17:30
4.9.-27.11.2019
Lasten kulttuurikeskus Aurora

Luontoleikkikerhossa yhdistyy kuvataide, retket Auroran lähiluonnossa ja leikki!

Teemme luontoretkiemme innoittamana monenlaisia taideteoksia. Opettelemme taidetta elämysten, satujen, mielikuvituksen ja leikillisyyden kautta, luontoa tutkien, hauskaa pitäen sekä yhdessä ihmetellen.

Opettajina on kaksi pätevää kuvataideopettajaa (TaM) ja seikkailutaidepedagogia, Verna Kuntsi ja Satu Sipilä. Satu ja Verna ovat kokeneita ammattipedagogeja, jotka vaalivat lämmöllä kaikkien lasten oikeutta iloon ja onnistumisen kokemuksiin harrastuksissa! Seikkailutaidekoulun kerhot ovat olleet monelle lapselle ensimmäinen viikottainen harrastus ja seikkailutaidepedagogiikassa huomioidaan kaikenlaiset lapset.

Kerhon hinta on 70€. Kerhon osallistumisen voit perua maksutta 21.8. mennessä.

Ilmoittautuminen osoitteeseen seikkailutaide@gmail.com. Ilmoita lapsen nimi ja ikä sekä huoltajan puhelinnumero. Voit halutessasi myös kertoa jotain lapsesta ja hänen toiveistaan.

Seikkailutaiteen HOP-kerho!

1.-6. luokkalaisille
keskiviikkoisin klo 14:30-16:00
4.9.-27.11.2019
Lasten kulttuurikeskus Aurora

Seikkailutaiteen HOP-kerhossa yhdistyvät leikki, kuvataide ja seikkailuretket!

Kerhossa tutustutaan Lasten kulttuurikeskus Auroran lähiympäristöön leikkien ja löytöretkeillen. Seikkailutaiteessa teemme taideteoksia muun muassa piirtäen, maalaten, valokuvaten, veistäen sekä ympäristötaiteen keinoin. Kerhon painotus on yhdessä tekemisessä, leikillisyydessä ja liikunnallisuudessa, ei niinkään taiteen tekniikoiden opettelussa. Seikkailutaiteilija oppii katsomaan tuttua ympäristöä uudella ja superhauskalla tavalla!

Kerhon opettajina toimivat mestariseikkailijat ja kuvataideopettajat Verna Kuntsi (TaM) ja Satu Sipilä (TaM). Kerho on maksuton.

Ilmoittautumiseen pääset klikkaamalla tästä!