KESÄ 2021

Tervetuloa kesäseikkailuun!

Tältä sivulta löydät kaikki Seikkailutaidekoulun kesäleirit ja työpajat. Rullaa alaspäin niin löydät kukin leirin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet.

Kaikkien leirien ja työpajojen opettajina toimivat seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettaja Verna Kuntsi sekä seikkailutaiteen ja arkkitehtuurin opettaja Ella Kautto. Lisätietoa opettajista ja Seikkailutaidekoulusta löydät täältä. Kiva saada sinut mukaan seikkailuun!

Kaikki Seikkailutaidekoulun kesätapahtumat toteutetaan koronaturvallisesti. Leiri sijoittuu osin ulkotiloihin, turvavälit ja käsihygienia huomioon ottaen. Koronatilanne on huomioitu myös ryhmäkoossa.

Mikäli kesätapahtumistamme herää kysyttävää, vastaamme mielellämme! Kyselyt sähköpostitse osoitteeseen info(at)seikkailutaidekoulu.com.

Seikkailutaideleiri (Helsinki)

TÄMÄN LEIRIN PAIKAT OVAT TÄYNNÄ.

ma-to 7.-10.6.2021
Hinta: 117 euroa / 143 euroa

Tervetuloa mukaan kesän vauhdikkaimmalle ja taiteellisimmalle leirille!

Seikkailutaideleirillä tehdään joka päivä seikkailuretki Arabianrannassa! Retkien innoittamana teemme monenlaisia taideteoksia, kuten jättimäisiä maalauksia ja hurjia seikkailukarttoja. Leirillä toteutetaan myös lasten yhdessä ideoima ympäristötaideteos, jonka valmistumiseen leiri huipentuu. Lisäksi leirillä opetellaan majan rakentamista, retkikeittimen käyttöä, leikkejä ja muita välttämättömiä seikkailutaiteilijan perustaitoja!

Leiri toteutetaan yhteistyössä Arabian asukastalot ry:n kanssa. Seikkailutaideleiri toteutetaan koronaturvallisesti. Leiri sijoittuu osin ulkotiloihin, turvavälit ja käsihygienia huomioon ottaen.

Leirillä pidetään evästauko jolloin voi syödä omia eväitä tai ostaa lounaan Bokvillanin Kaffilasta.

Seikkailutaideleiri (Tuusula)

ma-to 14.-17.6.2021
Hinta: 50 euroa

Tervetuloa kesän jännittävimmälle leirille!

Seikkailutaideleirillä leikimme, ulkoilemme ja teemme seikkailuretkiä yhdessä Riihikallion lähiympäristössä! Teemme seikkailujemme innoittamana taideteoksia eri tekniikoilla.

Tällä leirillä tutustumme majanrakennuksenq alkeisiin ja käytämme kaikkia aistejamme ympäristötaiteen tekemisessä. Lisäksi opettelemme retkikeittimen käyttöä, leikkejä ja muita välttämättömiä seikkailutaiteilijan perustaitoja! Mutta mitä ihmettä on kurkumabatiikki ja miten tehdään merimiessolmu?

Seikkailutaiteessa yhdistyy kuvataide, liikkuminen, leikki ja tutkimusretket. Seikkailutaideleiri sopii monenlaisille lapsille ja oppijoille.

Leiri toteutetaan yhteistyössä Tuusulan kulttuurin kanssa. Seikkailutaideleiri toteutetaan koronaturvallisesti. Leiri sijoittuu osin ulkotiloihin, turvavälit ja käsihygienia huomioon ottaen.

Erikoistekniikoiden seikkailutaideleiri (Tuusula)

ma-to 21.-24.6.2021

Hinta: 50 euroa

Tervetuloa urbaaniin metsäseikkailuun!

Tällä leirillä syvennymme majanrakennuksen erikoistekniikoihin sekä yhdistelemme luonnonlukutaitoa ja medialukutaitoa. Miten kasveista voisi tehdä musiikkia ja mitkä ovat metsäuutisten pääotsikot leiriviikolla? Lisäksi opettelemme metsägraffitien tekoa, pihapelisuunnittelua ja muita seikkailutaiteilijan erikoistaitoja!

Luonnon supersankarit (Espoo)

Vapaa pääsy! Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Avoimet työpajat
ti-pe 29.6.-2.7.2021
klo 10-15

Seikkailutaidekoulu valtaa Lasten kulttuurikeskus Auroran kesäpihan! Pidämme viikon aikana neljä non-stop työpajapäivää, jonne voit tulla juuri sinulle sopivaan aikaan.

Miten luonto voi? Kuka auttaisi citysiilejä? Tänä vuonna rakennamme supersankareina Taidetalon pihalla siilinpönttöjä, jonne hädässä olevat siilit voivat tulla talven tullen horrostamaan. Supersankarihenkeen pääset myös jättimäisen tintamareskin avulla, jota pääsevät maalaamaan kaikenikäiset sankarit. Muistoksi saat halutessasi työpajasta ikioman sankarimuotokuvan Seikkailutaidekoulun polaroid-kameralla. Näiden puuhien ohessa jutustellaan taiteesta, luonnosta ja luonnonsuojelusta, ja tietenkin rakennetaan myös isompi siilimaja lasten pihaleikkejä varten. Jos siis tykkäät rakentelusta, ulkoilusta ja taiteellisesta puuhailusta niin tämä projekti on ehdottomasti juuri sinua varten!

Kesäpihan työpajat suunnitellaan kaikenikäisille sopiviksi, joten mukaan saa tulla koko perheen kanssa. Työpajat toteutetaan koronaturvallisesti, toiminta sijoittuu ulkotiloihin, turvavälit ja käsihygienia huomioon ottaen. Huom! Työpaja sopii erinomaisesti myös aikuisille, joten et voi olla yli-ikäinen tähän työpajaan!

Työpajapäivät toteutetaan yhteistyössä Lasten kulttuurikeskus Auroran kanssa.

Vapaa pääsy! Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Seikkailutaideleiri (Helsinki)

TÄMÄN LEIRIN PAIKAT OVAT TÄYNNÄ.

ti-to 3.8.-5.8.2021
Hinta: 115 euroa

Tervetuloa mukaan kesän jännittävimmälle leirille, jossa yhdistyy seikkailutaide ja luonnontiede!

Seikkailutaideleirillä tehdään joka päivä seikkailuretki Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan ja sen lähiympäristöön! Retkien innoittamana teemme monenlaisia taideteoksia, kuten jättimäisiä maalauksia ja pikkuruisia veistoksia. Lisäksi tutustumme leirillä puutarhan salapaikkoihin sekä puhumme luonnon monimuotoisuudesta, soista ja etäsuojelusta. Mutta missä asustaa liito-orava ja miten voitaisiin tehdä kukkasairaala?

Lisäksi leirillä opetellaan majan rakentamista, retkikeittimen käyttöä, leikkejä ja muita välttämättömiä urbaanin seikkailutaiteilijan perustaitoja!

Leiri toteutetaan yhteistyössä Luomuksen kanssa. Seikkailutaideleiri toteutetaan koronaturvallisesti. Leiri sijoittuu ulkotiloihin, turvavälit ja käsihygienia huomioon ottaen.