Kesä 2019

Seikkailutaiteen kesäleirit ja työpajat

Jokaisella leirillä ja kurssilla opettajina toimivat kuvataideopettajat ja mestariseikkailijat Verna ja Satu. Löydät tarkemmat kuvaukset jokaisesta leiristä ja työpajasta tällä sivulla, rullaa alaspäin! ❤ Mikäli haluat kysyä leireistä tai toiminnastamme lisää, lähetä sähköpostia osoitteeseen seikkailutaide@gmail.com. Vastaamme mielellämme!

seikkailutaideleiri Helsingissä

TÄYNNÄ!

@Bokvillan, Helsinki
7–12-vuotiaille
ma-to 10.-13.6.
klo 10–15

Seikkailutaidekoulun kesäleirissä yhdistyvät leikki, kuvataide ja seikkailuretket!
Leirillä tutustutaan Arabianrannan alueeseen uudesta näkökulmasta leikin ja taiteen keinoin. Teemme jättimäisiä katuliitupiirroksia, pikkuruisia miniveistoksia ja jännittäviä fotogrammeja. Opettelemme kaupunkiretkeilijän selviytymistaitoja ja teemme retkikeittimellä eväs-popcornia. Leirin päätämme suureen seikkailuseremoniaan!

Leirin hinta ei sisällä lounaita tai välipaloja, mutta Kaffila Bokvillanista on mahdollisuus ostaa lämmin lounas (3€) tai ottaa mukaan omat eväät. Leirin opettajina ovat kuvataideopettajat ja mestariseikkailijat Verna ja Satu.

Ilmoittautuminen osoitteessa http://arabianasukastalot.fi/index.php/kurssi/kesaleiri-7-12-vuotiaille-taideseikkailijoille

Seikkailutaideleiri Tuusulassa

TÄYNNÄ!

@Riihikallion nuorisotalo, Tuusula
7-12-vuotiaille
ma-to 17.-20.6.
klo 10-15

Seikkailutaideleirissä yhdistyvät leikki, kuvataide ja seikkailuretket!
Leirillä tutustutaan Tuusulan Riihikallion alueeseen uudesta näkökulmasta leikin ja taiteen keinoin. Teemme jättimäisiä katuliitupiirroksia, pikkuruisia miniveistoksia ja jännittäviä fotogrammeja. Opettelemme kaupunkiretkeilijän selviytymistaitoja ja teemme retkikeittimellä eväs-popcornia. Leirin päätämme suureen seikkailuseremoniaan!
Muista ottaa leirille mukaan eväät ja vesipullo!

Ilmoittautuminen 15.3. klo 09.00 alkaen osoitteessa https://www.tuusula.fi/sivu.tmpl?sivu_id=1448

Seikkailutaiteen työpajat nurmijärvellä

@Taaborin toimintaviikot, Nurmijärvi
21.-24.5.
klo 10.00-13.30

Seikkailutaidekoulun työpajat löydät Nurmijärven Taaborinvuorelta, jossa olemme osa monen pienen koululaisen ja eskarin luokkaretkeä. Metsässä nähdään!

Lisätietoja osoitteessa:
https://www.nurmijarvi.fi/vapaa-aika_ja_kulttuuri/museo/ohjelmaa_kouluille/taaborin_toimintaviikot

SEIKKAILUTAITEEN työpajat Espossa

@ Lasten kulttuurikeskus Aurora, Espoo
ma-to 24.-27.6.
klo 10-15
Lisätietoa tulossa myöhemmin!