Kesä 2019

Seikkailutaiteen kesäleirit, kurssit ja työpajat

Kaikissa kesän tapahtumissamme opettajina toimivat kuvataideopettajat ja mestariseikkailijat Verna ja Satu. Löydät tarkemmat kuvaukset jokaisesta leiristä, kurssista ja työpajasta tällä sivulla, rullaa alaspäin! ❤ Mikäli haluat kysyä leireistä tai toiminnastamme lisää, lähetä sähköpostia osoitteeseen seikkailutaide@gmail.com. Vastaamme mielellämme!

Piirustuspuutarha

Ilmoittautuminen auki nyt!

ILMAINEN SEIKKAILUTAIDEKURSSI
@ Entresse, Espoo
7–11-vuotiaille
ma-ke 5.8.-7.8.
Ryhmä 1. klo 10:00-11:30
Ryhmä 2. 12:00-13:30

Tervetuloa Seikkailutaidekoulun kesäkurssille! Piirustuspuutarha-kurssilla tutustutaan leikillisesti OBJEKTI 5 -näyttelyyn Espoon keskuksessa, tehdään itse taidetta ja seikkaillaan ulkona! Kurssilaisten teoksista syntyy yhteinen ulkotaidenäyttely, jonka avajaisia juhlitaan lopuksi.

Kurssi järjestetään Entressen kirjastossa Jukeboksi-tilassa.

Kurssi kestää kolme päivää, 5.8., 6.8. ja 7.8.
Osallistu joko aamu- tai iltapäiväryhmään:

Ryhmä 1. klo 10:00-11:30

Ryhmä 2. klo 12:00-13:30

Opetuskielet suomi ja englanti. Kurssin järjestää Espoo Kunsthalle osana OBJEKTI 5 -näyttelyä. KulttuuriEspoo tukee tapahtumaa.

Ilmoittaudu 2.8. mennessä sähköpostilla: seikkailutaide@gmail.com. Ilmoita osallistujan nimi, huoltajan puhelinnumero ja haluatko ryhmään 1 vai 2.

Nähdään elokuussa!

Kesäpihan valtaus! Työpajat espoossa

@ Lasten kulttuurikeskus Aurora, Espoo
ma-to 24.-27.6.
klo 10-15
Non-stop työpajat pyörivät koko päivän, ilmoittautumista ei tarvita.
Tervetuloa lämpimästi mukaan!

Seikkailutaidekoulun kesäpihan Take Over!

Seikkailutaidekoulu valtaa Auroran kesäpihan leikkiä, kuvataidetta ja seikkailua yhdistävällä kesäohjelmalla. Kesäpihalla tehdään yhdessä kävijöiden kanssa paljain jaloin hipsuteltava seikkailupolku, rakennetaan urbaani laavu kesälekotteluun ja tehdään kokeellista katutaidetta.

Lisätietoa Auroran kesäpihasta löydät klikkaamalla tästä.

seikkailutaideleiri Helsingissä

TÄYNNÄ!

@Bokvillan, Helsinki
7–12-vuotiaille
ma-to 10.-13.6.
klo 10–15

Seikkailutaidekoulun kesäleirissä yhdistyvät leikki, kuvataide ja seikkailuretket!
Leirillä tutustutaan Arabianrannan alueeseen uudesta näkökulmasta leikin ja taiteen keinoin. Teemme jättimäisiä katuliitupiirroksia, pikkuruisia miniveistoksia ja jännittäviä fotogrammeja. Opettelemme kaupunkiretkeilijän selviytymistaitoja ja teemme retkikeittimellä eväs-popcornia. Leirin päätämme suureen seikkailuseremoniaan!

Leirin hinta ei sisällä lounaita tai välipaloja, mutta Kaffila Bokvillanista on mahdollisuus ostaa lämmin lounas (3€) tai ottaa mukaan omat eväät. Leirin opettajina ovat kuvataideopettajat ja mestariseikkailijat Verna ja Satu.

Ilmoittautuminen osoitteessa http://arabianasukastalot.fi/index.php/kurssi/kesaleiri-7-12-vuotiaille-taideseikkailijoille

Seikkailutaideleiri Tuusulassa

TÄYNNÄ!

@Riihikallion nuorisotalo, Tuusula
ma-to 17.-20.6.
klo 10-15

Seikkailutaideleirissä yhdistyvät leikki, kuvataide ja seikkailuretket!
Leirillä tutustutaan Tuusulan Riihikallion alueeseen uudesta näkökulmasta leikin ja taiteen keinoin. Teemme jättimäisiä katuliitupiirroksia, pikkuruisia miniveistoksia ja jännittäviä fotogrammeja. Opettelemme kaupunkiretkeilijän selviytymistaitoja ja teemme retkikeittimellä eväs-popcornia. Leirin päätämme suureen seikkailuseremoniaan!
Muista ottaa leirille mukaan eväät ja vesipullo!

Ilmoittautuminen 15.3. klo 09.00 alkaen osoitteessa https://www.tuusula.fi/sivu.tmpl?sivu_id=1448

Seikkailutaiteen työpajat nurmijärvellä

@Taaborin toimintaviikot, Nurmijärvi
21.-24.5.
klo 10.00-13.30

Seikkailutaidekoulun työpajat löydät Nurmijärven Taaborinvuorelta, jossa olemme osa monen pienen koululaisen ja eskarin luokkaretkeä. Metsässä nähdään!

Lisätietoja osoitteessa: