KESÄ 2020

Seikkailutaidekoulun kaikki kesäleirit, kurssit ja työpajat löydät tältä sivulta.

Rullaa alaspäin niin löydät jokaisen tapahtuman lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet ❤

Keravan, Helsingin ja Tuusulan leirit ovat täynnä!

Kevätretkitapahtuma! Taaborin toimintaviikot (nurmijärvi)

TOIMINTAVIIKOT PERUTTU.

18.-20.5. ja 22.5. klo 9-13.30
Retken hinta 9,50 €/lapsi
Ryhmän mukana tulevat aikuiset pääsevät sisään maksutta.

Taaborinvuori
Koulunkulmantie 34
Palojoki

Etsitkö ideaa kevät- tai luokkaretkelle? Tervetuloa viettämään huippupäivä kauniille Taaborinvuorelle koko ryhmän kanssa!

Ohjelmassa on ohjattua toimintaa Aleksis Kiven lapsuusmaisemissa. Tarjolla on Seikkailutaidekoulun työpajan lisäksi mm. sadunkerrontaa, liikuntaleikkejä ja perinnetaitoja. Kerran päivässä nähdään myös teatteriesitys.

Ohjelmaan sisältyy opastettu tutustuminen Aleksis Kiven kotiin, joka sijaitsee aivan Taaborinvuoren läheisyydessä.

Ilmoittautuminen vuoden 2020 toimintaviikoille on auki!

Ilmoittautuminen puhelimitse
Nurmijärven museo

Seikkailutaideleiri (Kerava)

Ma-to 1.-4.6. klo 10-15.
Leirin hinta on 95 €

Keravan kuvataidekoulu
Paasikivenkatu 5
04200 Kerava

Polkaise kesäloma käyntiin seikkailutaideleirillä!

Keravan kuvataidekoulun ja Seikkailutaidekoulun kesäleirillä tehdään joka päivä seikkailuretki kuvataidekoulun lähimaastoon! Retkillä tutkitaan Keravaa seikkailijan silmin, leikitään, liikutaan ja luonnostellaan.

Retkien innostamana tehdään seikkailuelokuva ja maalataan taideteoksia. Lisäksi rakennamme ulos taidemajan, teemme retken taidemuseo Sinkkaan, piirrämme jättimäisen taideteoksen katuliiduilla ja selvitämme, onkohan Keravalle piilotettu aarre? Kurssi huipentuu seikkailutaidenäyttelyyn!

Leiripäivien aikana pidetään evästauko, omat eväät mukaan.

Seikkailutaiteessa yhdistyy kuvataide, liikkuminen, leikki ja seikkailuretket! Leirin opeina toimivat pätevät kuvataideopettajat (TaM) ja seikkailutaidepedagogit Verna Kuntsi ja Satu Sipilä Seikkailutaidekoulusta. Seikkailutaideleiri sopii monenlaisille lapsille.

Leiriläiset ovat vakuutettuja Keravan kuvataidekoulun puolesta.

Oppilaat leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen osoitteessa: https://kerkuva.eepos.fi/#/forms

Seikkailutaideleiri (Helsinki)

Ilmoittautuminen on auki!

Ma-to 8.-11.6. klo 10-15.
Leirin hinta 117€ / 143€

Bokvillan
Hämeentie 125

Tervetuloa mukaan kesän vauhdikkaimmalle ja taiteellisimmalle leirille!

Seikkailutaideleirillä tehdään joka päivä seikkailuretki Arabianrannassa! Retkien innoittamana teemme monenlaisia taideteoksia, kuten maalausta ja seikkailutaidegrafiikkaa. Leirillä tehdään myös mini-seikkailuelokuva, jonka ensi-iltaan leiri huipentuu. Lisäksi leirillä opetellaan majan rakentamista, retkikeittimen käyttöä, leikkejä ja muita välttämättömiä seikkailutaiteilijan perustaitoja!

Leirillä pidetään evästauko jolloin voi syödä omia eväitä tai ostaa lounaan Bokvillanin Kaffilasta.

Ilmoittautuminen osoitteessa: http://arabianasukastalot.fi/index.php/kurssi/seikkailutaideleiri

Oppilaat leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Leiriläisiä ei ole vakuutettu.

Seikkailutaideleiri (Tuusula)

Ilmoittautuminen aukeaa 16.3.2020 klo 9.00!

Ma-to 15.-18.6. klo 10-15.
Leirin hinta on 40 €

Riihikallion nuorisotalo
Pellavamäentie 13
04320 Tuusula

Seikkailutaideleirillä leikimme, ulkoilemme ja teemme seikkailuretkiä yhdessä! Lisäksi rakennamme lähimetsään Tuusulan metsämajamessut 2020!

Teemme seikkailujemme innoittamana taideteoksia eri tekniikoilla. Leirillä työstetään joka päivä taideteosta nimeltä Postikortteja Tuusulasta. Siinä pohditaan mitä kaikkea löydämme, kun tutkimme Riihikallion seutua seikkailijan silmin, ja mitä siitä voisi kertoa muille? Teemme toisillemme postikortteja seikkailuistamme ja lähetämme niitä myös tahoille, joille haluamme kertoa tuusulalaisista seikkailuista. Myös Tuusulan metsämajamessujen 2020 hienoista majanrakennusratkaisuista kerromme postikortein!

Ilmoittautuminen aukeaa 16.3.2020 klo 9.00!

Ilmoittautuminen osoitteessa:

retkirakennuspajat: lintutorni (Espoo)

Kaikenikäisille!
Ti-pe 23.-26.6. klo 10-15.

Paikka:
Lasten kulttuurikeskus Aurora (Taidetalon piha)
Järvenperäntie 1-3
02940 Espoo

Seikkailutaidekoulu valtaa Lasten kulttuurikeskus Auroran kesäpihan! Pidämme viikon aikana neljä non-stop työpajapäivää, jonne voit tulla juuri sinulle sopivaan aikaan.

Tämän vuonna rakennamme Taidetalon pihalle seikkailullisen lintutornin, joka suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä työpajalaisten kanssa alusta alkaen. Jos siis tykkäät rakentelusta, ulkoilusta ja taiteellisesta puuhailusta niin tämä projekti on ehdottomasti juuri sinua varten!

Kesäpihan työpajat suunnitellaan kaikenikäisille sopiviksi, joten mukaan saa tulla koko perheen kanssa. Huom! Työpaja sopii erinomaisesti myös aikuisille, joten et voi olla yli-ikäinen tähän työpajaan!

Vapaa pääsy! Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Seikkailutaidekurssi (Espoo)

Kurssi on maksuton.

Kurssipäivät ma-ke 10.-12.8.2020.
Kurssilla voit valita ryhmän 1 tai ryhmän 2.
Ryhmä 1 kokoontuu 10:00-11:30 ja ryhmä 2 12:00-13:30.

Seikkailutaidekoulu järjestää jo kolmatta kesää seikkailutaidekurssin Espoon keskuksessa elokuussa!

Kesäkurssilla tutkitaan Espoon keskuksen alueelle levittyvää Objekti 6.0 -taidenäyttelyä ja inspiroidutaan siitä omiin seikkailutaideteoksiin!

Retkeilemme, seikkailemme, leikimme ja teemme taidetta! Kurssi huipentuu tuttuun tapaan taidenäyttelyn avajaisiin!

Kurssi kokoontuu Entressen kirjaston Jukeboksissa.

Ilmoittaudu 7.8.2020 mennessä osoitteeseen seikkailutaide@gmail.com

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimi ja ikä, huoltajan puhelinnumero sekä se, osallistuuko lapsi ryhmään 1 vai 2.

Kurssilaisia ei ole vakuutettu.