SEIKKAILUTAIDELEIRIT KUMPULAN KASVITIETEELLISESSÄ PUUTARHASSA 2023

Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa järjestetään tänä vuonna kaksi leiriä 7-11-vuotiaille. Seikkailutaideleirit toteutetaan ke-pe 2.-4.8.2023 klo 10-15 ja ma-ke 7.-9.8. klo 10-15. Leirit ovat samansisältöisiä.


Kumpulan Seikkailutaideleirit 2023:

LEIRI I: ke-pe 2.-4.8.2023
7-11-vuotiaille
Paikka: Kumpulan kasvitieteellinen puutarha
Tämän leirin ilmoittautumiseen pääset tästä.

LEIRI II: ma-ke 7.-9.8.2023
7-11-vuotiaille
Paikka: Kumpulan kasvitieteellinen puutarha
Tämän leirin ilmoittautumiseen pääset tästä.


Huom! Leiripaikan voit varata myös sähköpostitse info(at)seikkailutaidekoulu.fi. Sähköpostitse varattu leiripaikka maksetaan laskulla.


Tervetuloa seikkailua, taidetta, leikkiä ja luonnontiedettä yhdistävälle kesäleirille!

Seikkailutaideleirillä tutkimusretkeillään Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa ja sen lähiympäristössä. Retkien ja puutarhan inspiroimana teemme ulkona taideteoksia monenlaisin tekniikoin: piirrämme aarrekarttoja, rakennamme majoja ja maalaamme jättimaalauksia. Leirillä puhumme luonnon monimuotoisuudesta ja tutustumme geologiaan sekä kasvien etäsuojeluun. Lisäksi leirillä opetellaan retkikeittimen ja kompassin käyttöä ja muita kaupunkiluonnossa tarvittavia seikkailun taitoja, leikkimistä unohtamatta! 

Leiripäivät vietetään kokonaan ulkona, joten säänmukainen pukeutuminen on tärkeää. Leiripäivien aikana pidetään evästauko, ota siis omat eväät mukaan. Leirin hinta on 120 €.

Leiripaikka Kumpulan kasvitieteellinen puutarha, Jyrängöntie 2, Helsinki. Lisätietoa kasvitieteellisestä puutarhasta löydät täältä.

Leirit järjestetään yhteistyössä Luonnontieteellisen keskusmuseon kanssa. Leirin opettajina ovat seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettajat Verna Kuntsi ja Satu Sipilä. Lisätietoa opettajista ja Seikkailutaidekoulusta löydät klikkaamalla tästä.

Osallistujat otetaan leirille ilmoittautumisjärjestyksessä. Molempien leirien maksimimäärä on 20 leiriläistä.

Leiripaikan voi peruuttaa maksutta 24.7.2023 mennessä. Jos leiripaikka perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia leirin hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen leirin alkua, ilmoittautujalta peritään koko leirimaksu. Peruuntumistapauksissa osallistumismaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen. Peruutukset: info(at)seikkailutaidekoulu.fi.