Menneet tapahtumat

SEIKKAILUTAIDEKOULUN OPETUS JA TYÖPAJAT

KEVÄT 2019
Seikkailutaidekurssi @ Lasten Kulttuurikeskus Aurora
auroramainos

Uusi Seikkailutaidekoulun kurssi Espoon ihanassa kulttuurikeskus Aurorassa! 💚

Viiden kerran seikkailutaiteen lyhytkurssilla keskitytään nauttimaan kevään tulosta seikkailun ja taiteen keinoin. Tutkimme uusia seikkailupaikkoja, juhlistamme lisääntyvää valoa ja fiilistelemme lämpeneviä ilmoja tekemällä seikkailuretkiä ja jännittäviä taideteoksia ulkotiloissa.

Lisäksi leikimme ja pidämme viimeisellä kerralla keväiset ulkotaidenäyttelyn avajaiset. Hyppää mukaan ihan uudenlaiseen taidekurssiin!

Kurssin hinta on 30 euroa.
Ilmoittautuminen on auki, ja pääset sinne tästä linkistä: https://bit.ly/2TzoXmE

SYKSY 2018
Seikkailutaidekurssi @ Annantalo
7-10 v klo 14.30-16.00
ma 27.08.2018 – ma 6.5.2019
Syyslukukauden mittainen kurssi. Seikkailutaidekurssissa yhdistyvät leikki, kuvataide ja seikkailuretket!

Kurssilla tutustutaan Annantaloon ja sen lähiympäristöön leikkien ja löytöretkeillen sekä tehdään taideteoksia muun muassa piirtäen, maalaten, valokuvaten, veistäen sekä ympäristötaiteen keinoin. Kurssin painotus on yhdessä tekemisessä, leikillisyydessä ja liikunnallisuudessa, ei niinkään taiteen tekniikoiden opettelussa. Seikkailutaiteilija oppii katsomaan tuttua kaupunkia uudella ja superhauskalla tavalla!

KEVÄT JA KESÄ 2018

31.7.-2.8. Veistospuisto @ Entressen kirjasto, Espoo
Veistospuistossa tutustutaan leikillisesti OBJEKTI-näyttelyyn Espoon keskuksessa ja tehdään oma pieni veistos, joka sijoitetaan ulos. Kaikkien kurssilaisten teoksista syntyy yhdessä pieni veistospuisto, jonka juhlavia avajaisia vietetään lopuksi yhdessä.
22.5.-25.5. Runoaarteenmetsästys @ Taaborin toimintaviikot, Nurmijärvi
Seikkailutaidetyöpajassa etsitään aarrekartan avulla Aleksis Kiven metsästä
aarretta. Vauhdikkaan aarteenetsinnän jälkeen rauhoitutaan runon äärelle ja
metsärentoutumiselle.
17.5. Seikkailutaidekoulu ❤ Ulkoluokkapäivä: Runoaarteenmetsästys klo 12.30
Bokvillanin puutarhaan on piilotettu aarteenpalasia, etsitään ne kaikki! Vauhdikas työpaja sisältää tekemisen meininkiä ja ohjattua ihmettelyä. Sopii koko perheelle! Avoin työpaja.
6.5. Seikkailutaidekoulun Photo Booth 14:00-16:00
Seikkailutaidekoulun photo boothissa pääset askartelemaan naamioita, hattuja ja muita seikkailijan välttämättömiä varusteita ja ottamaan itsestäsi seikkailuhenkisen valokuvan. Lisäksi talotaiteilijat tekevät hurjia, hienoja ja taiteellisia kasvomaalauksia juhlaväelle! Avoin työpaja.
4.4. Aarteenmetsästysaamupäivä 11:00
Bokvillanin kätköissä lymyilee aarre ja tarvitsemme hurjapäitä etsimään sitä. Tervetuloa seikkailuun! Työpaja päiväkoti-ikäisille.
18.3. Täräyttävä taidevitsa 13:00-15:00
Avoin työpaja, jossa tehdään taiteellisia virpomisvitsoja palmusunnuntaiksi. Bokvillanin kirjastossa. Varaudu pieneen tarvikemaksuun!
 

SYKSY 2017 –

11.9.2017-7.5.2018 Taideseikkailukerho @ Ruoholahden ala-asteen koulu
7-12-vuotiaille suunnattu taidekerho, joka toteutettiin Uudenmaan Aluehallintaviraston myöntämällä apurahalla Ruoholahden ala-asteen koulussa. Kerho pilotoi seikkailutaidepedagogiikkaa ja laajentui vuonna 2018 Arabianrannan Bokvillanissa sijaitsevaksi Seikkailutaidekouluksi.