Seikkailupolut

Täältä löydät Seikkailutaidekoulun seikkailupolut, rullaa alaspäin ja tutustu rohkeasti! Polkujen tarkoituksena on löytää uusia retkipaikkoja omasta naapurustosta sekä koostaa uudenlaisia seikkailureittejä urbaaniin luontoon.

uusin seikkailupolku ja Seikkailuradio julkaistaan keväällä 2020 ❤

Seuraava seikkailupolkumme sijoittuu Espoon Matinkylään! Seikkailupolun yhteydessä julkaisemme myös ensimmäisen Seikkailuradiomme, jonka pystyt kuuntelemaan lataamalla Urban Espoo -sovelluksen. Pysy kuulolla, keväällä seikkaillaan!

Annankadun seikkailupolku_web_72
ANNANKADUN SEIKKAILUPOLKU
 
Annankadun seikkailupolku on yhteistyössä Annantalon seikkailutaideryhmän kanssa tehty kaupunkitaideteos. Polkuun kuuluu tulostettava kartta ja ohjeistus, joihin on merkitty alueen parhaat seikkailukohteet. Alueen asiantuntijana olivat seikkailutaideryhmän lapset, jotka tutustuivat seutuun seikkailutaiteellisilla tutkimusmatkoilla kevään 2019 aikana. Kartta-asiantuntijana ja kuvittajana toimi maisema-arkkitehti ja arkkitehtuurikasvattaja Ella Kautto.

Julkaisemme suurella ilolla kartan nettisivuillamme kaikkien käyttöön ja toivotamme ihania ja jännittäviä tutkimusretkiä kaupunkiin!

Linkistä klikkaamalla saat ladattua itsellesi seikkailupolun kartan sekä opasteet.

Annankadun seikkailupolku_tulostettava_A3
annankadun_seikkailupolku_tekstit

Arabianrannan seikkailupolku_web_72

ARABIANRANNAN SEIKKAILUPOLKU

Arabianrannan seikkailupolku on yhteisötaiteellinen projekti. Seikkailutaidekoulu kokosi syksyllä Arabiarannan lempipaikkatietopankkia, josta haastatteluiden perusteella koottiin Arabiaan oma seikkailupolku. Kartta-asiantuntijana ja kuvittajana toimi maisema-arkkitehti ja arkkitehtuurikasvattaja Ella Kautto.

Julkaisemme suurella ilolla kartan nettisivuillamme kaikkien käyttöön!

Linkistä klikkaamalla saat ladattua itsellesi seikkailupolun kartan sekä opasteet.

Arabianrannan seikkailupolku_A3_tulostettava
seikkailutaidepolku-tekstit2

Toivotamme upeita retkiä Arabianrantaan!