Syysloma 2021

Tervetuloa syysseikkailuun!

Tältä sivulta löydät kaikki Seikkailutaidekoulun syksyn tapahtumat. Rullaa alaspäin niin löydät tapahtumien tarkemmat tiedot ja mahdolliset ilmoittautumisohjeet.

Syksyn tapahtumien opettajina toimivat seikkailutaideopet Verna, Ella ja Satu. Lisätietoa opettajista ja Seikkailutaidekoulusta löydät täältä. Kiva saada sinut mukaan seikkailuun!

SeikkailuSArjIsleIri (Helsinki)

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!

7-12-vuotiaille
ma–to 18.10.–21.10.2021 
klo 10-15
Hinta: 50 € / 30 € (alennus opiskelijoille ja työttömille)

Paikka: Maunula-talo, Metsäpurontie 4

Tule tekemään sarjakuvaa yhdessä seikkaillen! 

Seikkailusarjisleirillä sukelletaan osaavien opettajien kanssa toiminnallisesti sarjakuvan tekemiseen leikin, ulkoilun ja yhdessä tekemisen kautta. Leiri toteutetaan pääosin ulko-opetuksena.

Leirillä suunnitellaan hahmoja ja ideoidaan ympäristöjä tutuilla ja harvinaisemmilla välineillä. Sisältöä tarinoihin opitaan löytämään lähiympäristöstä yhdessä ihmetellen. Tutuksi tulevat ideointi ja piirtäminen eri välineillä. Aiempaa kokemusta sarjakuvasta tai muusta taiteen harrastamisesta ei tarvita, tarvitset vain reipasta seikkailumieltä!

Leirin opettajina toimivat seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettaja Verna Kuntsi sekä seikkailutaiteen ja arkkitehtuurin opettaja Ella Kautto. Seikkailusarjistoiminta tuotetaan yhteistyössä Sarjakuvakeskuksen kanssa. Toimintaa tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Leirin aikana ei tarjota lounasta tai välipaloja, vaan osallistujat tuovat omat eväät.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua, sen jälkeen veloitamme 20 €. Kurssin peruuttaminen kurssin alettua ei ole mahdollista.

Minimimäärä leirille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Mikäli leiri on jo täynnä/loppuunmyyty, voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse: opetus@sarjakuvakeskus.fi.

Kuvitus: Anna Neva

SeikkailutaIdepäivä (Helsinki)

Avoimet työpajat! Ei ennakkoilmoittautumista.

Seikkailusarjistyöpajoissa sukelletaan osaavien opettajien kanssa toiminnallisesti sarjakuvien maailmaan leikin, ulkoilun ja yhdessä tekemisen kautta. Toiminta toteutetaan pääosin ulkona. Opettajina toimivat Seikkailutaidekoulun Verna Kuntsi, Ella Kautto ja Satu Sipilä. Työpajat ovat maksuttomia ja ne suunnattu 7–12-vuotiaille.

Syksyn 2021 aikataulut ja paikat:

pe 22.10. klo 11–14, Maunulatalo
la 6.11. klo 11–14, Entressen kirjasto

Työpajat toteutetaan yhteistyössä Sarjakuvakeskuksen kanssa. Hanketta tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Kuvitus: Anna Neva