Opettajat

Kaikilla lapsilla on oikeus taiteen ja kulttuurin kokemiseen ja tekemiseen. Kaikilla lapsilla on myös oikeus seikkailla omassa lähiympäristössään ja nauttia lähiluonnosta. Me seikkailutaiteen opettajat teemme joka päivä töitä näiden oikeuksien turvaamiseksi, säällä kuin säällä.

Tutustu opettajiimme rullaamalla alaspäin!

Verna Kuntsi

Seikkailutaidekoulun perustaja
Seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettaja (TaM)

Seikkailutaiteessa Vernaa kiinnostavat eniten luonnontieteen ja taiteen yllättävät yhdistelmät, rentoutusharjoitukset ja (tietenkin) majanrakennus.

Vapaa-ajalla Verna tanssii, leipoo karjalanpiirakoita ja piirtää pädillä. Kaupunkilaistuneena maalaisena Verna potee ainaista tarvetta mennä metsään ja tuntureille.

Yhteystiedot: verna(at)seikkailutaidekoulu.com

Satu Sipilä

Seikkailutaidekoulun perustaja
Seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettaja (TaM)

Satun lempiseikkailutaidejuttu on majanrakennus sekä kaikenlaiset uusien majojen juhlalliset avajaiset!

Satu on äitiyslomalla vuoden loppuun, joten toistaiseksi päivät kuluvat uusien harrastusten parissa, keskeisimpänä pullapitkoleikki sekä vaunulenkit metsäpoluilla.

Ella Kautto

Maisema-arkkitehti, seikkailutaiteen ja arkkitehtuurin opettaja

Seikkailutaiteessa Ellaa inspiroivat eniten metsäköllähdys, pikkuruisten majojen rakentaminen pikkuotuksille sekä majajumppa!

Vapaa-ajalla Ella on hurahtanut minimaailmojen ihmettelyyn ja rakenteluun. Ella myös uskoo ettei mikään retki (edes omalle takapihalle) ei ole liian lyhyt retkikeittimen mukaan ottamiseksi.

Yhteystiedot: ella(at)seikkailutaidekoulu.com

Tervetuloa seikkailuun!