Tilaustyöpajat

Kuva: Touko Heikkinen 2019

Meiltä voi myös tilata seikkailutaidetyöpajoja lapsi- ja aikuisryhmille! Työpajojen lisäksi tarjoamme koulutusta seikkailutaidepedagogiikan menetelmistä. Koulutukset sopivat varhaiskasvattajille, esi- ja peruskoulun opettajille sekä ympäristökasvatuksesta kiinnostuneille.

Koulutukset

Koulutuksessa käymme käytännönläheisesti läpi esimerkkejä seikkailutaiteen menetelmistä. Esittelemme pedagogisia materiaaleja, joiden pohjalta osallistujat voivat toteuttaa omalla työpaikallaan seikkailutaideperustaisia projekteja lasten kanssa. Koulutukseen osallistuja saa ohjeet laajempien seikkailutaiteellisten projektien lisäksi lyhyisiin seikkailutaiteen harjoitteisiin, joita voi hyödyntää esim. päivittäisessä ulkoilussa, luokkaretkillä, aamupiireissä ja muissa yhteisissä hetkissä.

Tilaustyöpajat

Suosituimmat seikkailutaidekoulun tilaustyöpajat ovat Metsämaja ja Urbaani laavu. Metsämajassa rakennamme suojapaikan luontoympäristöön ja Urbaanissa laavussa kaupunkimaiseen ympäristöön.

Suunnittelemme metsämajan tai laavun arkkitehtuurin osallistujien kanssa yhteistyössä mahdollisimman villiksi ja hauskaksi, opetamme parhaat rakennuskikat ja tekniikat, koristelemme ja sisustamme majan ja vietämme juhlavat avajaiset. Takataskuissamme on muutama pikakikka, jolla hienon majan saa pystyyn jo kahdessa tunnissa, mutta työpajassa riittää puuhaa myös vaikka koko päiväksi. 

Ota yhteyttä niin suunnittelemme ryhmällesi sopivan ja elämyksellisen työpajan! 

Muita mahdollisuuksia tilaustyöpajossamme on tehdä vaikka seikkailutaidegrafiikkaa, kaupunkikarttapiirrustusta, Seikkailupolkuja tai mitä yhdessä keksitäänkään!

Hintatiedustelut sekä koulutuksiin että tilaustyöpajoihin sähköpostitse
info(at)seikkailutaidekoulu.fi.

Urbaani laavu
Metsämaja