Seikkailutaidekortit

kannettava ideapankki seikkailuretkille!

Seikkailutaidekortit on tarkoitettu otettavaksi mukaan lasten kanssa tehtäville retkille. Korteista saatte paljon ideoita ulkona tapahtuviin taidepuuhiin! Ideat sopivat hyvin sekä luonto- että kaupunkiseikkailuihin.

Pakassa on 30 A5-kokoista laminoitua korttia: 29 seikkailutaideideaa sekä vinkkikortti aikuisille pakan käyttöön. Ideat ovat värikkäästi kuvitetut ja selkeästi kirjoitetut. Seikkailutaidekortit sopivat loistavasti päiväkotien ja alakoulujen käyttöön, mutta myös kotiväen kanssa tehtäville seikkailuille.

Tehtävät vaihtelevat liikunnallisista leikeistä hauskoihin kuvataidetehtäviin sekä majanrakennuksesta mindfulness-tyyppisiin rentoutusharjoituksiin.

Korttipakan hinta on 35 euroa + postikulut.

Seikkailutaidekortit on tuottanu Seikkailutaidekoulu. Tehtävien kehittäjät ovat ulko-opetukseen erikoistuneita kuvataideopettajia.

tilauksen teet näin:

Lähetä tilaus sähköpostilla osoitteeseen info@seikkailutaidekoulu.com.

Tarvitsemme tilausta varten etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä korttien toimitusosoitteen. Kerro sähköpostitse myös, haluatko korttipakan lähimpään postikonttoriisi tulevana pakettina vai kotiin saakka tulevana kirjeenä.

Saat laskun korteista sähköpostiisi sekä korttipakan postissa! Tilaus on sitova.

Työkäyttöön kortit tilaaville tiedoksi: lasku toimii kuittina ostosta. Korttipakan hinnassa alv 24%.

Huomio!

Seikkailutaidekorttien kolmas painos saapuu pian myyntiin! Mikäli et enää malta odottaa myynnin aukeamista, voit myös ilmoittautua Seikkailutaidekorttien ennakkotilaajaksi ❤