Seikkailutaidekortit

Seikkailutaidekoulun oma verkkokauppa on auki!

Suosituista Seikkailutaidekorteista ja Jokamiehenoikeuskorteista on saapunut uusi painos! Nämä kortit on tarkoitettu otettavaksi mukaan lasten kanssa tehtäville retkille.

Leikilliset kortit sopivat loistavasti päiväkotien ja alakoulujen käyttöön, mutta myös oman perheen tai ystävien kanssa tehtäville seikkailuille. Tilauksen voit tehdä sähköpostitse tai verkkokaupassamme.

Huom! Tilausten seuraava postituspäivä on 20.5.2023.


Seikkailutaidekortit

Seikkailutaidekorteissa on ideoita ulkona tapahtuviin taidepuuhiin! Ideat sopivat hyvin sekä luonto- että kaupunkiseikkailuihin. Pakassa on 30 A5-kokoista laminoitua korttia: 29 seikkailutaideideaa sekä vinkkikortti aikuisille pakan käyttöön. Pakan mukana tulee säänkestävä suojakuori. Korttien tehtävät ovat värikkäästi kuvitetut ja selkeästi kirjoitetut. Tehtävät vaihtelevat liikunnallisista leikeistä hauskoihin kuvataidetehtäviin sekä majanrakennuksesta mindfulness-tyyppisiin rentoutusharjoituksiin.

Jokamiehenoikeuskortit

Jokamiehenoikeuskorttipakka sisältää 9 kappaletta 14 cm x 14 cm kortteja, joiden avulla voi leikkisästi opetella jokamiehenoikeuksia lasten kanssa. Tämän pikkupakan kortit ovat selkeät ja värikkäästi kuvitetut ja sopivat pienillekin lapsille.


Seikkailutaidekortit 35 e + postimaksu 6,90 e.
Jokamiehenoikeuskortit 8 e + postimaksu 3,90 e.
Korttisetti (sis. molemmat pakat) 40 e + postimaksu 6,90 e.


Molemmat kortit ovat tuottaneet Seikkailutaidekoulun opettajat Verna Kuntsi ja Satu Sipilä. Tehtävien kehittäjät ovat ulko-opetukseen erikoistuneita kuvataideopettajia (TaM).

Mikäli tähän liittyen tulee kysyttävää, laita sähköpostia: info(at)seikkailutaidekoulu.fi.

Toimitus vain postitse, toimitamme vain Suomeen.
Korttisarjan hintaan sisältyy ALV 24 %.
Korttitilauksen postikulut lisätään lopulliseen hintaan.
Korttitilausten seuraava postituspäivä on 20.3.2023.

Sähköpostitilauksen teet näin:

Lähetä tilaus sähköpostilla osoitteeseen info(at)seikkailutaidekoulu.fi.

Tarvitsemme tilausta ja kuittia varten etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä korttien toimitusosoitteen.

Mikäli haluat lähettää tilaamasi kortit lahjana, lisääthän tällöin tilauksen yhteyteen vastaanottajan nimen, postiosoitteen ja puhelinnumeron.

Saat laskun korteista sähköpostiisi, ja kortit lähetetään perille postissa! Tilaus on sitova.

Työkäyttöön kortit tilaaville tiedoksi: lasku toimii kuittina ostosta. Korttipakan hinnassa alv 24%.

Kortit voit tilata myös verkkokaupasta

Tervetuloa Seikkailutaidepuotiimme, pääset sinne klikkaamalla tästä ❤ Seikkailutaidekortit ja Jokamiehenoikeuskortit voit tilata ja maksaa kätevästi verkossa.